Livrare

Livrare

Costul de transport variază în funcție de tipul de produs dar și de localitatea de destinație, costul final fiind comunicat de agentul care vă va contacta pentru confirmarea solicitării.

Pentru localitățile care se regăsesc în aria de acoperire a curierului, indiferent de valoarea comenzii, costul de transport este de:

  • 45 lei

Dacă localitatea de destinație se află în afara ariei de acoperire a firmei de curierat se adaugă o taxă suplimentară de:

  • 85 lei

Dacă sunt disponibile, produsele sunt predate curierului în maxin 24 ore de la preluarea solicitării (de regulă în aceeași zi în cursul săptămânii/exceptând sărbătorile legale, în funcție de ora la care este plasată comanda) urmând să ajungă la dumneavoastră în 24-48 ore în funcție de localitatea de destinație și disponibilitatea curierului din acea zonă.

Livrarea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră în momentul plasării solicitării prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, programul în care coletele se livreaza fiind de Luni până Vineri în intervalul orar 9-18 iar Sâmbăta în intervalul orar 9-14.

Toate produsele sunt noi, sigilate, vor fi expediate în ambalajul original al producătorului și vin însoțite de factura fiscală și certificatul de garanție.

La cerere expresa produsele pot beneficia de opțiunea “verificare colet la livrare”.

ATENȚIE ! Opțiunea “deschidere colet la livrare” oferă doar posibilitatea de a verifica estetic/vizual produsul, nu vă oferă și posibilitatea de a verifica tehnic/testa/ proba produsul. 

Magazin-Televizoare nu își asumă întârzierile apărute din vina unor probleme cauzate de factori independenți (furnizori, curieri), dar se angajează să ofere tot suportul necesar pentru remedierea problemei.

SHOPPING CART

close