Stocuri

Stocuri

Magazin-Televizoare nu lucrează cu stoc propriu!

Având în vedere multiplele canale prin care sunt redistribuite produsele prezentate, stocurile au o volatilitate foarte mare, și deși administratorul platformei www.magazin-televizoare.ro depune eforturi susținute și permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor afișate pe site, admitem că uneori pot exista inadverțente în ceea ce privește specificațiile tehnice, disponibilitatea fizică a produselor sau prețul acestora, date care pot fi modificate de către producător/importator fără preaviz sau pot fi viciate de erori de operare/erori umane.

Din aceste considerente, plasarea unei solicitări prin intermediul platformei web www.magazin-televizoare.ro, NU înseamnă că cererea se poate onora și NU reprezintă implicit confirmarea comenzii și încheierea contractului de vânzare-cumpărare la distanță.

Ulterior plasării solicitării online, un operator va verifica disponibilitatea fizică a produselor dorite și va verifica/reconfirma telefonic cu dumneavoastră dacă sunt furnizate toate datele necesare (nume, adresă livrare, marime/culoare produs, alte detalii) precum și corectitudinea acestora.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare la distanță și onorarea solicitării se validează numai în monentul în care operatorul de vânzări va confirma solicitantului, telefonic, prin SMS, WhatsApp sau prin email disponibilitatea fizică în stoc a produsului, detaliile de expediere precum și condițiile financiare (corectitudinea prețului afisat).

În cazul în care din cauza unor erori materiale/de natura umana prețurile sau detaliile produselor au fost greșit afișate, administratorul platformei își rezervă dreptul de a anula solicitarea, singura obligație care îi revine fiind aceea de a informa în cel mai scurt timp solicitantul.

De asemenea facem și precizarea că fotografiile sunt ale unor produse reale, totuși, ele își păstrează un caracter pur informativ, nu creează nici o obligație contractuală și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele de bază.

Administratorul platformei magazin-televizoare.ro poate modifica și aduce îmbunătățiri prezentelor prevederi ori de câte ori consideră necesar și fără o notificare prealabilă.

SHOPPING CART

close